Det er med stor glæde, at Euromatic Skovmaskiner af 2013 kan meddele, at vi netop er blevet ”Gremo service- & reservedelspartner for markedsområde Danmark” m.h.t. Gremo skovnings- & udkørselsmaskiner fra svenske Gremo AB i Ätran . For yderligere information se www.gremo.se eller www.euromatic.dk .

Euromatic Skovmaskiner af 2013 ApS er i forvejen Logset Partner for Danmark, dvs. der tilbydes salg af nye Logset skovningsmaskiner, udkørselsmaskiner og aggregater, ligesom vi er forhandler af SP & Log Max aggregater, Entracon skovmaskiner, Felasto Pur kunststofbånd & CMB skovgrabbe. Endvidere producerer vi vores egen ”Euromatic-fliskasse” samt sælger, og formidler salg, af brugte maskiner og aggregater. Virksomheden beskæftiger 7 mand.

Danmark har igennem en årrække været et godt og stabilt marked for svenske Gremo, og man har til stadighed solgt både nye og brugte maskiner i Danmark. Maskinerne er kendt for deres gode kvalitet og kundetilpassede løsninger. Senest er der i denne måned netop leveret og igangsat en ny Gremo 1050F udkørselsmaskine til Bregentved Gods v. Haslev på Sjælland.

Service- og reservedelssalget vil som udgangspunkt varetages fra Euromatic Skovmaskiner af 2013´s virksomhedsadresse på Mariendalsvej 16.B. i Viborg. I kraft af at Euromatic Skovmaskiner af 2013 ApS råder over flere veludstyrede servicebiler, kan service og reparation af Gremo maskinerne også gerne foretages i skoven, eller lige hvor kunden måtte ønske det.

I forbindelse med ovennævnte udnævnelse til ”Gremo service- & reservedelspartner for markedsområde Danmark”, er Euromatic Skovmaskiner af 2013´s servicemontør Jens Juul netop blevet opdateret og skolet på fabrikken i Sverige i Gremo´s produkter – et produkt han iøvrigt også igennem tiden til stadighed har stiftet bekendtskab med og serviceret.

For yderligere oplysninger omkring samarbejdet med Gremo AB, eller eventuelle spørgsmål heromkring, kan virksomhedsejer Poul Thuesen fra Euromatic Skovmaskiner af 2013 ApS kontaktes på 51441555 eller pr. mail pt@euromatic.dk