Profil

Om Euromatic ApS

Euromatic ApS

Din erfarne leverandør af maskiner og reservedele til skovmaskiner

Euromatic ApS blev etableret i 2008 og fokuserede dengang hovedsagelig på mekaniske reparationer af Silvatec skovmaskiner.

Vi er centralt lokaliseret i Danmark, nemlig i Viborg, hvilket betyder, at vi hurtigt kan servicere og reparere alle maskintyper i hele landet – vi har eget topmoderne værksted til rådighed – og samtidig har vi, i kraft af vores fuldt udrustede servicebiler, naturligvis også mulighed for at servicere og reparere maskiner, eksempelvis ude hos kunden, eller i skoven, eller hvor dette ellers måtte behøves.

Euromatic ApS tilbyder at servicere samt levere reservedele til alle typer skovningsmaskiner, udkørselsmaskiner & aggregater indenfor skovbruget. Herudover er vi specialister i opbygninger og maskinstyringer – herunder el/computer & hydraulik.

Vores velassorterede reservedelslager er altid lagerførende indenfor de mest gængse reservedele – med vores brede erfaring og kontakt er vi altid klar til hurtigt at fremskaffe de dele, som behøves. Vi har forhandling af alle de førende mærker indenfor reservedele til maskiner indenfor skovbruget – vi er altid en opringning værd!

Euromatic ApS tilbyder salg, service & reparation af Logset skovningsmaskiner, udkørselsmaskiner & aggregater, ligesom service & reparation af SP aggregater fra SP Maskiner i Sverige, Log Max aggregater, Entracon skovmaskiner, Felasto Pur kunststofbånd, Gremo maskiner fra Sverige & CMB skovgrabbe, m.m.

Vi producerer vores egen fliskasse, “EUROMATIC-fliskasse”, som tilpasses kundespecifikt til bl.a. flisfrakørselsmaskiner, vi producerer også vores egne flishugger og Skovmaskiner med tilhørende Skovnings aggregater og Fældebunkelægger aggregater – herudover sælger vi også brugte maskiner & aggregater – du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere!

Hos Euromatic ApS har vi altid den helt optimale løsning for dig – tilpasset dine specifikke krav, behov og ønsker. Med kvalitet i arbejdet, og naturligvis med driftsikkerhed og funktionalitet som udgangspunkt, løser vi også gerne dine opgaver og udfordringer. 

Kort sagt

"Vi er DIN førende totalleverandør indenfor service, reservedele, opbygning & salg til HELE skovbranchen!"

Euromatic på facebook

Hold dig opdateret

Euromatic ApS er aktive på Facebook. Inde på Facebook opdaterer vi løbende med opslag fra dagligdagen og andre spændende nyheder. Vil du derfor holde dig opdateret, kan du give vores Facebook side et like, så du i fremtiden altid er opdateret på de nyeste nyheder fra os.

Vil du høre mere?
Har du spørgsmål til os?

Vi er altid glade for at kunne hjælpe. Såfremt du har spørgsmål, eller vil vide mere omkring vores produkter, service, reparation eller reservedele, er vi ikke længere væk end en opringning.  Vi se frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.